FAQ

vgxfgfdgd

In plaats van kortingscode worden de woorden actiecode en promotiecode ook vaak gebruikt om om aan te geven dat er met korting wordt gewerkt. Bij de meeste online kortingscodes kun je direct doorklikken naar de site van de winkel. Om je korting te ontvangen krijg je een speciale code mee zoals “123CODE”. Deze code kan je gebruiken tijdens het afrekenen. Het invoeren van de code is niet altijd nodig, vaak wordt de waarde van de korting automatisch meegenomen in de bestelling. Er zijn enkele online kortingsbonnen/coupons die je kunt uitprinten. Deze coupons kun je vervolgens bij (offline) winkels inleveren om je korting te ontvangen.

Ga via de homepage naar de categorie waar je geïnteresseerd in bent. Daar kun je makkelijk de bijhorende winkels vinden samen met de best lopende promotiecodes of winkelacties van dit moment. Je kunt ook een winkel, kortingscode of actie selecteren, dan word je automatisch doorgelinkt naar de winkelpagina. Hier tonen wij ook weer alle best lopende acties en kortingscodes van de winkel inclusief informatie die voor jou van belang is.

Als je gebruik wilt maken van een kortingscode, kopieër dan de code, zodat je deze bij de bestelling kunt gebruiken. Dit doe je door de code aan te klikken of met je muis de code te selecteren en te kopiëren. Bij het afrekenen kun je vóórdat je akkoord geeft op de aankoopbevestiging de kortingscode invullen. Doe dit door de code te plakken in het daarvoor bedoelde veld.

Termen die vaak gebruikt worden om aan te geven waar de code ingevuld dient te worden zijn:

Promotiecode, Actiecode, Kortingscode, Korting, Promocode, Voordeelcode, Kadobon, Couponcode, Waardebon, en Waardebonnummer.

Veel retailers werken vaak snel met nieuwe acties en kortingscodes. Het is dus belangrijk om altijd eerst te kijken naar de voorwaarde en geldigheid van de code. Uiteraard moet je ook goed kijken of de korting daadwerkelijk wordt meegenomen tijdens het afrekenen.

Als de korting niet is meegenomen, kan dit het volgende betekenen:

Je hebt de code niet of verkeerd ingevoerd, probeer het nog een keer.

De actiecode komt niet overeen met met die van de winkel:

Check de code en de voorwaarden nog een keer goed op Kortingsbrigade.nl.

De website van de winkel functioneert niet goed:

Geef dit dan aan bij de desbetreffende winkel. Zij willen ook graag hun kwaliteit verbeteren.

Als je een bestelling hebt gedaan maar de korting niet hebt gekregen, raden wij je aan om contact op te nemen met de winkel, om alsnog de kortingscode door te geven of je bestelling in te trekken.

Webwinkels willen consumenten overtuigen om van hun site gebruik te maken. Een promotiecode is vaak erg aantrekkelijk en een goede manier om korting aan te bieden. Het kan ook een effectieve manier zijn om consumenten kennis te laten maken met een nieuw product, dienst of webwinkel. Retailers bieden ook regelmatig speciale aanbiedingen om hun huidige klanten te behouden.

Dagelijks (ma t/m vr) van 14.00-14.15 en zondag van 10.00-10.30 op RTL5